Vegetariske edamamedeller med miso

Denne opskrift på vegetariske edamamedeller med miso sidder endelig i skabet, så nu er den klar til bloggen. Miso og edamamebønner. Det er bare to ting, der går godt sammen, så selvfølgelig skulle der miso i disse vegetariske edamamedeller.

Nemme vegetariske edamamedeller

De her deller er ultra nemme at lave, da du stort set bare skal smide alle tingene op i en food processor og blende. Så former ingredienserne sig til en ‘fars’, som man nemt kan forme små deller af.

De kan spises både varme og kolde og så kan de også komme i fryseren. Hvis der altså er nogle tilbage 😉

Vegetariske edamamedeller med miso

Miso og krydderier

Hvis du ikke har noget miso eller bryder dig om det, så kan du også sagtens undlade. Jeg har iøvrigt brugt denne her miso. Jeg synes det er lidt af en jungle, så jeg købte bare en på nettet, men der er sikkert smagsforskel på dem, alt efter hvilken type man bruger. Disse deller er dog ret alsidige, så jeg tror de fleste typer miso vil smage godt i 🙂

Hvis du undlader miso’en, så vil jeg enten anbefale dig at skrue op for de krydderier der allerede står på ingredienslisten, eller tilføje nogle helt nye. Ellers kan de godt være en smule neutrale i smagen.

Vegetariske edamamedeller med miso

Opskrifter på vegetariske frikadeller

Leder du efter inspiration til flere opskrifter på vegetariske frikadeller, så har jeg her samlet nogle af mine yndlingsopskrifter:

Vegetariske majsdeller med gulerødder

Nemme hashbrowns med kartofler og løg

Vegetariske bøffer med kidneybønner og søde kartofler 

Quinoafrikadeller med majs og gulerødder

Vegetariske edamamedeller med miso
Vegetariske edamamedeller med miso

Reklamelinks er markeret med*

edamamedeller med miso
5 fra 5 stemmer

Vegetariske edamamedeller med miso

De lækreste vegetariske deller lavet på edamamebønner. De har masser af god smag og er super sunde.
Antal: 17 stk

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 30 minutter

Ingredienser 

  • 350 g edamamebønner uden bælg
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 2 æg
  • 1 spsk citronsaft
  • 2 spsk sesam
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk peber
  • 2 tsk tørret koriander
  • 1 tsk tørret ingefær
  • 2 spsk miso
  • 4 spsk hvedemel

Tilberedelse

  • Hæld kogende vand over de frosne bønner og lad dem stå i 2-3 minutters tid. Hæld vandet fra.
  • Hak løg og hvidløg groft.
  • Put alle ingredienser i en food processor og blend. Konsistensen må gerne være lidt grov.
  • Steg på en pande i rigeligt med olie. Der går ca 1 spsk pr delle.
  • Steg i ca 5 min på hver side eller til de er gyldne.
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 5 stemmer
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery
Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

5 from 5 votes (5 ratings without comment)
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments