Hvis det skal være nemt med nemt på, så kan jeg anbefale sådan en her en vegetarisk one pot pasta vegetar ret. Det eneste den kræver er, at du hakker lidt, smider alle ingredienser i en gryde, sætter låger halvt på og lader retten simre for sig selv i ca. 30 minutter. Måske du lige kan røre i den en gang eller to. Det er det. Genialt ik’? 🙂
Den kan laves i uendeligt mange kombinationer, men her er en opskrift på en nem og cremet og vegetarisk version, der kan varieres alt efter, hvilke grønsager du har i køleskabet.
Denne består af fuldkornspasta, peberfrugt og squash, men svampe, porre og gulerødder kunne eksempelvis også være lækre i den 🙂
Reklamelinks er markeret med*
Vegetarisk one pot pasta
(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)
Ingredienser
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 squash
- 1 gul peberfrugt
- 150 ml madlavningsfløde
- 250 g fuldkornspasta
- 1 tsk herbamare grøntsagsbouillon (eller 1 terning)
- 3 spsk frisk basilikum
- 1 dåse tomatpure
- 1 dåse hakkede tomater
- 3 dl vand
- 2 tsk oregano
- Salt og peber
Tilberedelse
- Hak løg, hvidløg, squash og peberfrugt.1 løg,2 fed hvidløg,1 squash,1 gul peberfrugt
- Bland derefter alle ingredienser i en stor gryde og rør rundt.150 ml madlavningsfløde,250 g fuldkornspasta,1 tsk herbamare grøntsagsbouillon,3 spsk frisk basilikum,1 dåse tomatpure,1 dåse hakkede tomater,3 dl vand,2 tsk oregano
- Lad retten simre i ca. 30-40 min og smag til med salt og peber. Rør rundt undervejs.Salt og peber
- Nemmere bliver det ikke!