Jeg elsker de her tortilla pandekage med peanut og chokolade!
Advarsel! De her Tortilla pandekage med peanut og chokolade er stærkt vanedannede! Så simpel og så god. Kombinationen af mørk chokolade, peanut butter og banan kan bare noget, og når det så er smasket godt sammen og rullet ind i en sprød rugpandekage, bliver det ikke meget bedre 🙂 Jeg kan ikke selv tage æren for denne genialitet, da den er stærkt inspireret af Køkkenet på Kvisten. Det er en blog, som jeg faldt over på Instagram for nyligt, og som nu er blevet en af mine nye yndlingsblogs. Den får en varm anbefaling herfra 🙂
Reklamelinks er markeret med*
Tortilla pandekage med peanut butter og chokolade
(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)
Ingredienser
- 1 rugtortilla
- 1 tsk. kokosolie
- 2 stykker mørk pålægschokolade
- 1 spsk. peanut butter
- 1 moden banan
Tilberedelse
- Smelt kokosolien på en pande. Steg pandekagen på den ene side i ca. 20 sekunder og vend den derefter og steg også den anden side i ca. 20 sekunder.1 tsk. kokosolie,1 rugtortilla
- Tag den af panden og drys med knust pålægschokolade ud over den ene halvdel af den ene side af pandekagen. Den anden halvdel smører du med peanutbutter. Læg bananen i pandekagen og rul rundt.1 spsk. peanut butter,2 stykker mørk pålægschokolade,1 moden banan
- Læg pandekagen tilbage på panden og steg videre i ca. 20 sekunder først på den ene side og så på den anden, så den bliver dejlig sprød og chokoladen smelter.