Den er opskrift på sund(ere) snickersbarer er perfekt til fryseren.
Det er farligt at have sådan nogle her små snickersbarer i fryseren, kan jeg godt sige jer 😉 Det sker ofte om aftenen, at jeg cirkulerer rundt i køkkenet under påskuddet af at ville finde et æble at gnaske i eller tage opvasken, men inderst inde, så ved jeg jo godt, hvordan det ender. Det ender med mig, der fluks åbner fryserdøren, hapser en sund snickersbar og drøner ind i sengen, hvor jeg ligger mig tilrette med Project Runway (ja, jeg er helt besat!). Hvis I har fulgt mig længe, så ved I også, at peanutbutter er noget af det allerbedste jeg ved! Derfor er jeg også ret begejstret for alle syndige peanutbutter sager, der også lugter lidt af sundhed.
Disse kager er ret nemme at lave, og så kan man jo som sagt have dem på frys og spise dem med det samme 🙂
Reklamelinks er markeret med*
Sund(ere) snickersbarer
(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)
Ingredienser
Til bunden:
- 2 dl usaltede cashewnødder
- 9 dadler
- 2 dl kokosmel
- 2 spsk agavesirup
Fyld:
- 9 dadler
- 2 dl crunchy peanutbutter
- 1 spsk agavesirup
- ½ dl kokosrismælk (eller anden slags væske. Mælk eller vand kan sikkert også bruges)
- 1 ½ dl saltede peanuts
- 100 g mørk chokolade (70%)
Tilberedelse
- Først skal bunden laves. Blend cashewnødderne til de får en mel-agtig konsistens.2 dl usaltede cashewnødder
- Fjern stenene fra dadlerne og blend derefter alle ingredienserne til bunden.9 dadler,2 dl kokosmel,2 spsk agavesirup
- Fordel dem i muffinforme. Jeg brugte muffinforme af forskellig størrelse, så det kan godt være, at du får flere eller færre end 14 stk. Der afhænger jo også af, hvor tyk du gerne vil have, at bunden skal være. Sæt alle muffinformene på frys.
- Så til fyldet. Blend dadler (uden sten), peanutbutter, agavesirup og kokosrismælk.9 dadler,2 dl crunchy peanutbutter,1 spsk agavesirup,1/2 dl kokosrismælk
- Fordel massen ovenpå på bundene
- Fordel de saltede peanuts og drys med smeltet chokolade.1 1/2 dl saltede peanuts,100 g mørk chokolade
- Sæt på frys, hvorefter de er spiseklar efter ca. 1 time.