Sund(ere) snickersbarer

snickersbar
snickersbar
snickersbar

Den er opskrift på sund(ere) snickersbarer er perfekt til fryseren.

Det er farligt at have sådan nogle her små snickersbarer i fryseren, kan jeg godt sige jer 😉 Det sker ofte om aftenen, at jeg cirkulerer rundt i køkkenet under påskuddet af at ville finde et æble at gnaske i eller tage opvasken, men inderst inde, så ved jeg jo godt, hvordan det ender. Det ender med mig, der fluks åbner fryserdøren, hapser en sund snickersbar og drøner ind i sengen, hvor jeg ligger mig tilrette med Project Runway (ja, jeg er helt besat!). Hvis I har fulgt mig længe, så ved I også, at peanutbutter er noget af det allerbedste jeg ved! Derfor er jeg også ret begejstret for alle syndige peanutbutter sager, der også lugter lidt af sundhed.

Disse kager er ret nemme at lave, og så kan man jo som sagt have dem på frys og spise dem med det samme 🙂

Reklamelinks er markeret med*

13118085_1699601403639294_1650402272_n_zpsgfhdkexg.jpg
5 fra 1 stemme

Sund(ere) snickersbarer

Snickersbarer smager godt. Virkelig godt. Men det er ikke den sundeste snack. Det forsøger jeg at ændre med denne sund(ere) snickersbarer. Enjoy!
Antal: 14 stk

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 1 time
Samlet tid 1 time 20 minutter

Ingredienser 

Til bunden:

  • 2 dl usaltede cashewnødder
  • 9 dadler
  • 2 dl kokosmel
  • 2 spsk agavesirup

Fyld:

  • 9 dadler
  • 2 dl crunchy peanutbutter
  • 1 spsk agavesirup
  • ½ dl kokosrismælk (eller anden slags væske. Mælk eller vand kan sikkert også bruges)
  • 1 ½ dl saltede peanuts
  • 100 g mørk chokolade (70%)

Tilberedelse

  • Først skal bunden laves. Blend cashewnødderne til de får en mel-agtig konsistens.
    2 dl usaltede cashewnødder
  • Fjern stenene fra dadlerne og blend derefter alle ingredienserne til bunden.
    9 dadler,2 dl kokosmel,2 spsk agavesirup
  • Fordel dem i muffinforme. Jeg brugte muffinforme af forskellig størrelse, så det kan godt være, at du får flere eller færre end 14 stk. Der afhænger jo også af, hvor tyk du gerne vil have, at bunden skal være. Sæt alle muffinformene på frys.
  • Så til fyldet. Blend dadler (uden sten), peanutbutter, agavesirup og kokosrismælk.
    9 dadler,2 dl crunchy peanutbutter,1 spsk agavesirup,1/2 dl kokosrismælk
  • Fordel massen ovenpå på bundene
  • Fordel de saltede peanuts og drys med smeltet chokolade.
    1 1/2 dl saltede peanuts,100 g mørk chokolade
  • Sæt på frys, hvorefter de er spiseklar efter ca. 1 time.
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 1 stemme
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery
Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

5 from 1 vote (1 rating without comment)
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments