Sunde pandekager = spis flere!
Nogle dage er vigtige at huske. Fødselsdage, årsdage og så selvfølgelig…. INTERNATIONAL PANDEKAGEDAG! Den falder altid første tirsdag efter fastelavn, og i traditionens tro, så er det ens pligt at spise pandekager til aftensmad 😉 Her har jeg lavet sunde pandekager på havregryn, som er meget inspireret af Stinna’s pandekager. De er både sunde og glutenfri, og hvis man nu lader være med at overøse dem med alt for meget sukker, så udgør de jo faktisk en helt hæderlig aftensmad, hvis man tænker på næring og alt det der 😉
Hver opmærksom på, at konsistensen er ret flydende, men det skal den være. Og ligesom med traditionelle pandekager, så går den første pandekage altid i stykker. Det er simpelthen bare en naturlov.
Tjek også min opskrift på bananpandekager med hytteost, citron og blå birkes.
Reklamelinks er markeret med*
Sunde pandekager
(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)
Ingredienser
- 2 dl havregryn
- 2 æg
- 2 ½ dl minimælk
- 1 tsk vaniliepulver
- 1 spsk agavesirup eller flydende honning
- lidt salt
- kokosolie til at stege i
Tilberedelse
- Blend havregrynene til de får en fin melkonsistens.2 dl havregryn
- Tilsæt de øvrige ingredienser og blend yderligere.2 æg,2 1/2 dl minimælk,1 tsk vaniliepulver,1 spsk agavesirup eller flydende honning,lidt salt
- Steg pandekagerne i kokosolie.kokosolie til at stege i