Sunde morgenmadsvafler: All. The. Time.
Det er ikke længe siden vi fik lov til at fejre international pandekagedag, og nu er det sørme blevet vaflernes tur til at blive hyldet på lørdag. Så det synes jeg, vi skal gøre! Jeg vil tage min smarte og idiotsikre vaffelform i brug. Den er BPA-fri og skal i ovnen, så du ikke behøver bruge en halv pakke smør (og det meste af dejen på ødelagte vafler). Den er iøvrigt på udsalg og kan findes lige her.
Vaflerne her er lavet på sunde morgenmadsprodukter, så du kan spise masser af dem med god samvittighed. Både til morgenmad eller frokost… Eller aftensmad! Det er der ingen regler for på international vaffeldag 😉
Reklamelinks er markeret med*
Sunde morgenmadsvafler
(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)
Ingredienser
- 2 æg
- 3 dl blendet havregryn
- 1 spsk loppefrøskaller
- 1 tsk bagepulver
- 1 knips salt
- ½ tsk vaniliepulver
- 2 bananer
- 1 dl mælk
- 2 spsk chia
- Drys med blåbær (granatæble, bananskiver og skyr med jordbærsmag.)
Tilberedelse
- Blend alle ingredienser undtaget chiafrøene.
- Hæld dejen over i en skål og vend derefter chiafrø godt rundt i dejen.
- Fordel den i dine vaffelforme og bag dem i ca. 12 min. ved 200 grader (varmluft)