Jeg tænker, jeg ikke er den eneste, der trænger til et skud sommer oven på sådan nogle ualmindeligt kedelige juni-dage vi bliver budt. Det kan godt være sommeren ikke kommer til os, men så kan vi da i det mindste fake den lidt! Og det er lige præcis, hvad jeg har gjort med denne sukkerfri koldskål med friske jordbær og honningristede rugbrødscroutoner. For er det noget, der smager af sommer, så er det koldskål og jordbær!
Giv denne Sukkerfri koldskål en chance. Du bliver ikke skuffet!
Måske tænker du, at jeg er skør, fordi jeg har byttet kammerjunkerne ud med rugbrødscroutoner, men giv dem lige en chance! De smager sindssygt godt sammen med de friske jordbær og den syrlige vanilje koldskål. Derudover er de også sjovere rent sundheds- og kaloriemæssigt, da almindelige kammerjunker jo egentligt er småkager. Så jeg kan anbefale kerneknasen her, hvis du er på udkig efter et sundere alternativ 🙂
Reklamelinks er markeret med*
Sukkerfri koldskål
(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)
Ingredienser
Koldskålen
- 3 æggehvider
- 4 dl kernemælk
- 3 dl skyr
- 1 tsk perfekt sød
- Saft + skræl fra 1/2 øko citron
- 1 tsk vaniliepulver
Til rugbrødscroutonerne
- 6 skiver kernerugbrød
- 2 spsk kokosolie
- 1 tsk havsalt
- 3 spsk flydende honning
Tilberedelse
Koldskålen
- Pisk æggehviderne stive3 æggehvider
- Bland de resterende ingredienser i en stor skål og vende æggehviderne forsigtigt i4 dl kernemælk,3 dl skyr,1 tsk perfekt sød,Saft + skræl fra 1/2 øko citron,1 tsk vaniliepulver
- Smag til med citron og vanilie og voila, så har du koldskål!
Til rugbrødscroutonerne
- Smelt kokosolien på en pande2 spsk kokosolie
- Skær rugbrødet i små tern og varmt det på panden til det bliver sprødt6 skiver kernerugbrød
- Tilsæt til sidst salt og honning og rør godt rundt1 tsk havsalt,3 spsk flydende honning