Sukkerfri koldskål

Sukkerfri koldskål
Sukkerfri koldskål

Jeg tænker, jeg ikke er den eneste, der trænger til et skud sommer oven på sådan nogle ualmindeligt kedelige juni-dage vi bliver budt. Det kan godt være sommeren ikke kommer til os, men så kan vi da i det mindste fake den lidt! Og det er lige præcis, hvad jeg har gjort med denne sukkerfri koldskål med friske jordbær og honningristede rugbrødscroutoner. For er det noget, der smager af sommer, så er det koldskål og jordbær!

Giv denne Sukkerfri koldskål en chance. Du bliver ikke skuffet!

Måske tænker du, at jeg er skør, fordi jeg har byttet kammerjunkerne ud med rugbrødscroutoner, men giv dem lige en chance! De smager sindssygt godt sammen med de friske jordbær og den syrlige vanilje koldskål. Derudover er de også sjovere rent sundheds- og kaloriemæssigt, da almindelige kammerjunker jo egentligt er småkager. Så jeg kan anbefale kerneknasen her, hvis du er på udkig efter et sundere alternativ 🙂

Reklamelinks er markeret med*

Sukkerfri koldskål 1
5 fra 2 stemmer

Sukkerfri koldskål

Jeg elsker koldskål, specielt om sommeren. Denne opskrift på sukkerfri koldskål smager fantastisk, og så kan du spise ekstra meget da den er sukkerfri!
Antal: 6 portioner

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 10 minutter

Ingredienser 

Koldskålen

  • 3 æggehvider
  • 4 dl kernemælk
  • 3 dl skyr
  • 1 tsk perfekt sød
  • Saft + skræl fra 1/2 øko citron
  • 1 tsk vaniliepulver

Til rugbrødscroutonerne

  • 6 skiver kernerugbrød
  • 2 spsk kokosolie
  • 1 tsk havsalt
  • 3 spsk flydende honning

Tilberedelse

Koldskålen

  • Pisk æggehviderne stive
    3 æggehvider
  • Bland de resterende ingredienser i en stor skål og vende æggehviderne forsigtigt i
    4 dl kernemælk,3 dl skyr,1 tsk perfekt sød,Saft + skræl fra 1/2 øko citron,1 tsk vaniliepulver
  • Smag til med citron og vanilie og voila, så har du koldskål!

Til rugbrødscroutonerne

  • Smelt kokosolien på en pande
    2 spsk kokosolie
  • Skær rugbrødet i små tern og varmt det på panden til det bliver sprødt
    6 skiver kernerugbrød
  • Tilsæt til sidst salt og honning og rør godt rundt
    1 tsk havsalt,3 spsk flydende honning
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 2 stemmer
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery
Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

5 from 2 votes (2 ratings without comment)
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments