Haps, haps. Endnu en let lille tapas ret, der kan spises med en hånd, som jeg har tænkt mig at lave til Vionas barnedåb. Det vil sige; som jeg har sat min mor til at lave 🙂
Det er små spyd med cherrytomater, frisk basilikum, mozzarella og agurk. Er man rigtig fræk, så er de også lækre med en skive avocado.
Sticks med tomat og mozzarella
Jeg har skrevet en ingrediensliste til otte spyd (dem der er på billedet), men det kommer jo an på, hvor store/lange man synes de skal være 🙂
Udover at være perfekte til tapasarrangementer og andre arrangementer, hvor man spiser fingermad, så tror jeg også, de kunne være lækre i madpakken, da de er så friske i det og man ikke behøver bestik, for at spise dem.
Reklamelinks er markeret med*
Sticks med tomat og mozzarella
(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)
Ingredienser
- 1 pakke cherrytomater
- 1 pose små mozzarella kugler
- ½ agurk
- 16 friske basilikumsblade
- Salt og peber
- Evt. lidt olivenolie og citronsaft
- Tynde træpinde
Tilberedelse
- Skær i mindre stykker og sæt på en træpind.