Squashfrikadeller

Vegetariske squashfrikadeller, som er lækre til frokosten eller aftensmaden. De indeholder få ingredienser og er nemme at lave. Både gode varme og kolde.

Her har du opskriften på mine go to squashfrikadeller. Man kan nemlig aldrig få for mange opskrifter på gode grønsagsfrikadeller. Sådan har jeg det i hvert fald, og jeg elsker at eksperimentere med forskellige smagskombinationer. Disse squashfrikadeller har jeg lavet en hel del gange og de smager bare SÅ godt.

For mere inspiration til vegetarisk aftensmad, kan du se alle mine opskrifter her.

squashfrikadeller

Squashfrikadeller der er nemme at lave

Som du kan se på ingredienslisten, så indeholder de ikke super mange forskellige råvarer. Man kan selvfølgelig vælge at tilføje eksempelvis revet gulerod og diverse krydderier, men den helt plain version, som her, kan altså noget.

De er relativt nemme at bikse sammen. Du skal rive to squash på et rivejern og blande ingredienserne. That’s it. Så skal de selvfølgelig tilberedes.

Squashfrikadeller

Opskrifter på vegetariske frikadeller

Her har jeg samlet nogle links til forskellige typer grønsagsdeller. De to første er lavet på quinoa og ellers har jeg brugt røde linser og gulerødder som base.

Quinoafrikadeller med majs og revet gulerod

Røde linsedeller med peanuts

Nemme gulerodsdeller

Linsefrikadeller med grønne linser

squashfrikadeller

Server squashfrikadeller til

Du kan servere alt muligt til disse squashfrikadeller. Du kan eksempelvis servere dem til denne ret med stegte asparges (så får du en flot grøn tallerken!) eller sammen med denne pastasalat med tahin og søde kartofler. Du kan også spise dem på et stykke ristet rugbrød, i en sandwich eller et pitabrød.

Opskrift på vegetariske squashfrikadeller

Reklamelinks er markeret med*

Squashfrikadeller
5 fra 4 stemmer

Squashfrikadeller

Som du kan se på ingredienslisten, så indeholder de ikke super mange forskellige råvarer. Man kan selvfølgelig vælge at tilføje eksempelvis revet gulerod og diverse krydderier, men den helt plain version, som her, kan altså noget.

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 25 minutter

Ingredienser 

  • 2 squash
  • 1 fed hvidløg
  • ½ pakke Philidelphia
  • 1 dl havregryn
  • 2 æg
  • Salt og peber
  • Olivenolie til at stege i

Tilberedelse

  • Riv squashen på den grove side af rivejernet og pres den derefter fri for væske mellem hænderne.
    2 squash
  • Hak hvidløget fint og bland alle ingredienserne i en stor skål.
    1 fed hvidløg,½ pakke Philidelphia,1 dl havregryn,2 æg,Salt og peber
  • Varm olivenolie (ikke noget med at være nærig her) på en pande og klat dejen på (ca. en spsk pr stk).
    Olivenolie til at stege i
  • Steg dellerne i ca. 5-8 minutter på hver side.
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 4 stemmer
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery

Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

5 from 4 votes (4 ratings without comment)
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments