Sommersalat med grillost

sommersalat med grillost
sommersalat med grillost

Lav denne salat hvis du:
– Synes mad der er pænt smager bedre.
– Gerne vil slå to fluer med et smæk og få et flot billede til Instagram, nu du er i gang.
– Vil lave en salat, der mætter og som indeholder en masse godt for kroppen.
– Gerne vil have en proteinrig salat uden kød.
– Gerne vil lave en salat, som ser imponerende ud, men som i virkeligheden kun har taget 10 min at bikse sammen.

sommersalat med grillost
sommersalat med grillost

Opskrift på sommersalat med grillost: lav den med hvad du har i køleskabet.

Her kommer opskriften på sommersalat med grillost, men husk, at når det kommer til salater, så behøver man ikke at følge opskrifter slavisk (det gør jeg i hvert fald sjældent). Hvis du ikke har alle ingredienserne, eller der er noget du ikke kan lide, så kig i køleskabet og lad dig inspirere. Squash kan eksempelvis sagtens byttes ud med aubergine eller søde kartofler, og i stedet for blåbær, kan man drysse med jordbær. Alt er muligt in the land of salads!


Reklamelinks er markeret med*

Sommersalat med grillost 1
5 fra 2 stemmer

Sommersalat med grillost

Simpel, lækker og nem. Denne opskrift på en sommersalat med grillost er med frisk spinat, stegt squash, avocado, blåbær og en lækker frisk dressing med citron og oregano.

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 3 minutter
Samlet tid 13 minutter

Ingredienser 

Salaten

  • 1 squash
  • 1 pakke grillost
  • 75 g frisk spinat
  • 1 avocado
  • 1 håndfuld blåbær
  • Lidt sesam og græskarkerner til at drysse med

Dressingen

  • 5 spsk olivenolie
  • Saften fra 1 lille citron
  • 2 spsk vand
  • 1 tsk havsalt
  • 1 tsk peber
  • 2 tsk oregano
  • 1 tsk flydende honning

Tilberedelse

  • Skær din squash i tynde skiver (ca. 0,5 cm) og steg dem på en pande i olivenolie til de begynder at tage farve. Drys med salt og peber. Tag dem af og læg dem på en tallerken, så de kan køle af.
    1 squash
  • Skær grillosten i skiver (også ca. 0,5 cm) og steg dem på panden til de bliver sprøde. Ca. 3-4 min på hver side.
    1 pakke grillost
  • Fordel den friske spinat, avocadoskiver og blåbær på et stor fad eller i en skål. Læg grillost og squash ovenpå og drys med græskarkerner og sesam.
    75 g frisk spinat,1 avocado,1 håndfuld blåbær,Lidt sesam og græskarkerner til at drysse med
  • Nu skal dressingen laves. Bland alle ingredienser i en skål og smag til om den er, som du godt kan lide den 🙂
    5 spsk olivenolie,Saften fra 1 lille citron,2 spsk vand,1 tsk havsalt,1 tsk peber,2 tsk oregano,1 tsk flydende honning
  • Hæld dressingen over salaten og voila, så er der serveret 🙂
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 2 stemmer
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery
Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

5 from 2 votes (2 ratings without comment)
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments