Raw gulerodskage

Raw gulerodskage
Raw gulerodskage
Raw gulerodskage

Denne her raw gulerodskage er fluks røget på top 5 listen over de bedste ‘sunde’ kager, jeg har smagt. Den har en dejlig krydret smag og svampet konsistens, og så se da lige på den, er den ikke fin? 😉 Den er tilmed ikke særlig svær at lave. En idé til en sund nytårsdessert måske?

Nem og lækker raw gulerodskage

Apropos nytår, så har jeg netop færdiggjort en indkøbsliste til nytårsaften, hvor jeg i fællesskab med nogle veninder, har kreeret den lækreste menu. Begynder helt at savle, bare af at tænke på den. Jeg har planlagt at fortælle lidt om mine nytårsplaner, ligesom jeg gjorde med min jul 🙂 Så I kan roligt slappe af 😉

Idag har jeg lækkerhedsplaner med en veninde inde i byen, og så har jeg fået et crush på nogle flotte læderboots. Man skulle da næsten være et skarn, når nu de er på 50 %…..

Anywho, her har I opskriften på en LÆKKER raw gulerodskage.

Reklamelinks er markeret med*

10848453_764108520310626_999744482_n_zps1f8a63d9.jpg
5 fra 1 stemme

Raw gulerodskage

Denne raw gulerodskage er lækker, smagfuld og så er den raw!
Antal: 2 små kager

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Ingredienser 

  • 4 gulerødder
  • 3 dl dadler
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk vaniliepulver
  • ½ dl mandelmel
  • 1,5 dl havregryn
  • 3 dl cashewnødder (der har stået i blød i et par timer i koldt vand)
  • ½ stk Saften fra appelsin
  • 3 spsk agavesirup

Tilberedelse

  • Riv gulerødderne på den grove side af rivejernet.
    4 gulerødder
  • Fjern stenene fra dadlerne og blend derefter dadler med gulerødder, kanel, vaniliepulver, mandelmel og havregryn. Jeg brugte en stavblender.
    3 dl dadler,1 tsk kanel,1 tsk vaniliepulver,1/2 dl mandelmel,1,5 dl havregryn
  • Tryk massen ned i en en form (eller to små som jeg gjorde). Den skal presses godt ned, så bunden bliver kompakt.
  • Nu skal toppen laves. Blend cashewnødderne med appelsinsaft og agavesirup.
    3 dl cashewnødder,1/2 stk Saften fra appelsin,3 spsk agavesirup
  • Smør derefter cashewcremen på bunden og sæt kagen/kagerne i køleskabet i et par timer.
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 1 stemme
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery
Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

5 from 1 vote (1 rating without comment)
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments