Denne her raw gulerodskage er fluks røget på top 5 listen over de bedste ‘sunde’ kager, jeg har smagt. Den har en dejlig krydret smag og svampet konsistens, og så se da lige på den, er den ikke fin? 😉 Den er tilmed ikke særlig svær at lave. En idé til en sund nytårsdessert måske?
Nem og lækker raw gulerodskage
Apropos nytår, så har jeg netop færdiggjort en indkøbsliste til nytårsaften, hvor jeg i fællesskab med nogle veninder, har kreeret den lækreste menu. Begynder helt at savle, bare af at tænke på den. Jeg har planlagt at fortælle lidt om mine nytårsplaner, ligesom jeg gjorde med min jul 🙂 Så I kan roligt slappe af 😉
Idag har jeg lækkerhedsplaner med en veninde inde i byen, og så har jeg fået et crush på nogle flotte læderboots. Man skulle da næsten være et skarn, når nu de er på 50 %…..
Anywho, her har I opskriften på en LÆKKER raw gulerodskage.
Reklamelinks er markeret med*
Raw gulerodskage
(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)
Ingredienser
- 4 gulerødder
- 3 dl dadler
- 1 tsk kanel
- 1 tsk vaniliepulver
- ½ dl mandelmel
- 1,5 dl havregryn
- 3 dl cashewnødder (der har stået i blød i et par timer i koldt vand)
- ½ stk Saften fra appelsin
- 3 spsk agavesirup
Tilberedelse
- Riv gulerødderne på den grove side af rivejernet.4 gulerødder
- Fjern stenene fra dadlerne og blend derefter dadler med gulerødder, kanel, vaniliepulver, mandelmel og havregryn. Jeg brugte en stavblender.3 dl dadler,1 tsk kanel,1 tsk vaniliepulver,1/2 dl mandelmel,1,5 dl havregryn
- Tryk massen ned i en en form (eller to små som jeg gjorde). Den skal presses godt ned, så bunden bliver kompakt.
- Nu skal toppen laves. Blend cashewnødderne med appelsinsaft og agavesirup.3 dl cashewnødder,1/2 stk Saften fra appelsin,3 spsk agavesirup
- Smør derefter cashewcremen på bunden og sæt kagen/kagerne i køleskabet i et par timer.