Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Vegetariske majsdeller
Antal
10
stk
Forb. tid:
10
minutter
min
Tilb. tid:
20
minutter
min
Samlet tid:
30
minutter
min
Ingredients
300
g
dåsemajs
200
g
gulerødder
2
æg
3
spsk
frisk persille
2
fed
hvidløg
1
dl
hvedemel
1
tsk
salt
1
tsk
peber
1
tsk
bagepulver
Olie til at stege i
Læg alle varer i kurv på Nemlig
Tilberedning
Start med at si vandet fra majsene og hæld dem i en skål.
Skræl gulerødderne og riv dem på et rivejern. Pres væsken ud mellem dine hænder og hæld dem ned i skålen.
Tilsæt æg, hakket persille og hakkede hvidløg.
Slut af med hvedemel, salt, peber og bagepulver og rør godt rundt.
Varm godt med olie på en pande og form dellerne med fugtige hænder (så klistrer de ikke så meget). Der går ca 1 1/2 spsk pr delle.
Steg dem i ca 5-8 minutter på hver side ved middelvarme.