Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Vegetariske gulerodsfrikadeller
Antal
16
stk
Ingredients
450
g
gulerødder
1
mellemstort
løg
1
hvidløg
1
tsk
peber
½
tsk
salt
4
æg
2,5
dl
kartoffelmel
Olivenolie til at stege
Læg alle varer i kurv på Nemlig
Tilberedning
Skræl gulerødderne og riv dem på et rivejern. Pres vandet godt ud af de revne gulerødder og hæld dem op i en stor skål.
450 g gulerødder
Hak løg og hvidløg og tilsæt.
1 mellemstort løg,
1 hvidløg
Kom de resterende ingredienser i og rør godt rundt.
1 tsk peber,
1/2 tsk salt,
4 æg,
2,5 dl kartoffelmel
Steg dellerne på en pande med rigeligt med olivenolie. Skru gerne op for varmen til at starte med, så de kan samle sig på panden. Skru derefter ned, så de bliver gennemstegte.
Olivenolie til at stege