Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Vegetariske fyldte pasta i tomatsovs
Antal
4
portioner
Forb. tid:
15
minutter
min
Tilb. tid:
15
minutter
min
Samlet tid:
30
minutter
min
Ingredients
500
g
vegetariske fyldte pasta
(m æg, ost, tomat og basilikum)
1
løg
2
fed
hvidløg
Olivenolie til at stege i
½
tsk
sukker
Salt og peber
1
rød peberfrugt
1
dåse
hakkede tomater
1
håndfuld finthakket frisk persille
1
spsk
finthakket frisk basilikum
1
spsk
frisk timian
1
spsk
æblecidereddike
250
ml
madlavningsfløde
Revet parmesan til at drysse ovenpå
Læg alle varer i kurv på Nemlig
Tilberedning
Kog de fyldte pasta efter anvisninger på pakken.
Imens laves tomatsovsen.
Hak løg og hvidløg og svits i olivenolie i en gryde eller stor pande. Krydr med salt og peber og sukker.
Hak peberfrugt fint og svits den sammen med løgene i et par minutter. Tilsæt hakkede tomater.
Tilsæt en håndfuld hakket persille, 1 spsk finthakket basilikum, 1 spsk finthakket timian og æblecidereddike
Lad retten sovsen simre i ca 5 minutter og tilsæt så madlavningsfløde. Rør rundt og smag til med salt og peber.
Si vandet fra pastaen og tilsæt den til sovsen.
Server med revet parmesan og evt nogle finthakkede friske krydderurter.