Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Vegetarisk ret med linser og kikærter
Antal
4
portioner
Forb. tid:
20
minutter
min
Tilb. tid:
25
minutter
min
Samlet tid:
45
minutter
min
Ingredients
250
g
røde linser
1
løg
2
fed
hvidløg
Kokosolie til at stege i
2
tsk
karry
2
cm
frisk ingefær
(kan erstattes af 2 tsk pulver)
1
dåse
kikærter
4
mellemstore gulerødder
½
dåse
kokosmælk
250
ml
madlavningsfløde
½
lime, saften
Serveres med eksempelvis kogte ris
Tilberedning
Kom linserne i kogende vand og kog dem i 10 minutter. De skal ikke være helt færdig kogte, da de koger videre i retten senere.
Smelt lidt kokosolie i en stor gryde og tilføj et hakket løg og to finthakkede hvidløg.
Tilsæt da karry og finthakket ingefær. Svits og tilsæt kikærter (uden væske).
Imens det hygger sig, skal gulerødderne skrælles og skæres i mindre tern. Tilsæt gulerødderne sammen med kokosmælk, madlavningsfløde og limesaft.
Linserne tilsættes og retten smages til med karry, salt og peber og simrer til linserne er færdige.
Server med eksempelvis ris og diverse topping, hvis du har lyst.