Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
–
+
servings
Vegetarisk panang curry med peanut butter
Antal
4
personer
Forb. tid:
15
minutter
min
Tilb. tid:
15
minutter
min
Samlet tid:
30
minutter
min
Ingredients
1
løg
2
fed
hvidløg
2
gulerødder
2
tsk
karry
2
dl
vand
1
tsk
grøntsagsboullion
Kokosolie til at stege i
1
blomkål
½
squash
1
rød peberfrugt
1
dåse
tomatpure
(140g)
3
tsk
rød karry paste
1
dåse
kokosmælk
2
spsk
peanut butter
(jeg brugte crunchy.)
Kokkens noter
Server eksempelvis med quinoa, ristede cashewnødder og frisk koriander.
Tilberedning
Hak løg, hvidløg og skær gulerødder i skiver. Steg i en stor gryde i lidt kokosolie og karry i ca 2 min.
1 løg,
2 fed hvidløg,
2 gulerødder,
Kokosolie til at stege i,
2 tsk karry
Tilsæt vand og boullion, blomkål i små buketter, squash og peberfrugt skåret i tern og lad det simre i 5 min..
2 dl vand,
1 tsk grøntsagsboullion,
1 blomkål,
½ squash,
1 rød peberfrugt
Tilsæt 1 dåse tomatpure, rød karry paste, kokosmælk og peanut butter.
1 dåse tomatpure,
3 tsk rød karry paste,
1 dåse kokosmælk,
2 spsk peanut butter
Lad retten simre i ca. 15 min og smag til med evt mere karry eller curry paste.
Server med eksempelvis quinoa, tørristede cashewnødder og frisk koriander