Hak løg og hvidløg. Varm noget olie i en stor gryde/wok og tilsæt gurkemeje. Svits kort af og tilsæt derefter løg og hvidløg. Steg i ca. 3 minutter.
1 løg, 2 fed hvidløg, 2 spsk gurkemeje
Tilsæt så 5 dl vand, linser og bulgur og lad retten simre i ca. 10-15 minutter eller til næsten alt vandet er væk.
5 dl vand, 2 dl grønne linser, 1 dl bulgur
Tilsæt så kokosmælk og derefter curry paste, citronsaft og salt og peber. Nogle curry paste er ret stærke, så pas på med bare at hælde det hele i på en gang. Lad retten simre i ca. 15 minutter. Vask og hak spinaten i mindre stykker og hæld den i gryden og rør rundt til det hele er ’faldet sammen’.
1 dåse kokosmælk, 1/2 citron, saften, 1/1 -1 glas grøn curry paste, 1 pose frisk spinat, Salt & peber