Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Vegetarisk curry med kartofler og ærter
Antal
3
personer
Forb. tid:
20
minutter
min
Tilb. tid:
20
minutter
min
Samlet tid:
40
minutter
min
Ingredients
1
løg
3
fed
hvidløg
4
store kartofler i tern
2
spsk
karry
1
spsk
spidskommen
1
spsk
tørret eller frisk ingefær
1
spsk
gurkemeje
Olivenolie til at stege i
1
dåse
kokosmælk
2
dl
vand
250
ml
madlavningsfløde
1
tsk
grøntsagsbouillon
4
dl
ærter
4
stilke
grønkål
Tilberedning
Hak løg og hvidløg og skær også kartoflerne ud i mundrette tern og stil det til side.
1 løg,
3 fed hvidløg,
4 store kartofler i tern
Varm lidt olivenolie i en stor gryde og tilsæt karry, spidskommen, ingefær og gurkemeje. Efter det er svitset af tilsættes lød og hvidløg
2 spsk karry,
1 spsk spidskommen,
1 spsk tørret eller frisk ingefær,
Olivenolie til at stege i,
1 spsk gurkemeje
Tilsæt kartoflerne efter et par minutter og rør rundt.
Tilsæt kokosmælk, vand, madlavningsfløde og bouillon og lad retten simre i ca 10 min.
1 dåse kokosmælk,
2 dl vand,
250 ml madlavningsfløde,
1 tsk grøntsagsbouillon
Tilsæt derefter ærter og hakkede grønkålsblade og lad retten simre i yderligere 10 min.
4 dl ærter,
4 stilke grønkål
Smag til med salt og peber og evt. andre krydderier.