Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Vegansk buddha bowl med peanutbutter tofu
Antal
1
portion
Ingredients
1
dl
quinoa
1
stor gulerod
½
agurk
½
avocado
1
hvidløg
1
spsk
crunhcy peanut butter
2
spsk
sesamolie
1
spsk
soya
1
tsk
kokossukker
125
g
tofu
2
tsk
sesamfrø
(jeg brugte en blanding af hvide og sorte)
Smagsneutral olie til at stege i
Tilberedning
Kog quinoa efter anvisninger på pakken
1 dl quinoa
Lav gulerodsstrimler med en kartoffelskræller eller riv guleroddel på en rivejern
1 stor gulerod
Lav de fine agurkeruller med en kartoffelskræller eller skær dem i tern
1/2 agurk
Skær avocadoen i skiver og anret det i en skål
1/2 avocado
Bland sovsen til tofuen med at hakke hvidløg fint og tilsæt peanutbutter, sesamolie, soya og kokossukker
1 hvidløg,
1 spsk crunhcy peanut butter,
2 spsk sesamolie,
1 spsk soya,
1 tsk kokossukker
Skær tofuen i tern og steg på en pande i smagsneutral olie ca. 5 minutter. Tilsæt sovsen og steg i yderligere ca. 2 minutter. og hæld det i skålen med grønsagerne. Drys med sesam.
125 g tofu,
Smagsneutral olie til at stege i,
2 tsk sesamfrø