Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Thai ret med kylling og quinoa
Antal
4
portioner
Forb. tid:
15
minutter
min
Tilb. tid:
15
minutter
min
Samlet tid:
30
minutter
min
Ingredients
2
dl
hvid quinoa
450
g
kylling
5
æg
4
dl
optøede ærter
2
fed
hvidløg
½
broccoli
1
stort løg
3
mellemstore gulerødder
5
spsk
sesamolie
7
spsk
soya
2
spsk
fiskesovs
½
citron, saften
Læg alle varer i kurv på Nemlig
Tilberedning
Start med at kode quinoaen efter anvisninger på pakken
Skær kyllingen i små tern og steg den på en pande til den er færdig. Krydr med salt og peber
Hak hvidløg fint, hak løg i chunky stykker, skør broccolihovedet i mindre stykker og skær gulerødderne i små skiver, som du halverer.
Steg hvidløg, løg, ærter, broccoli og gulerødder på en pande til det hele begynder at blive blødt og let sprødt.
På en anden pande laves der røræg af de fem æg.
Når quinoaen er færdig blandes grønsager, quinoa, kylling og røræg sammen på en pande. Steg i ca. 5-7 minutter.
Kort før retten tages af blusset tilsættes soya, sesamolie, fiskesovs og citronsaft.