300gvegetarisk pølse (Jeg bruger nogle fra frost, som ikke skal tø op først )
140 gtomatpure
250mlmadlavningsfløde
2dlvand (eller mælk)
evt. persille eller purløg til at drysse over
KØB PÅ NEMLIG
Kokkens noter
Retten kan også sagtens laves med helt 'almindelige' pølser.
Tilberedning
Sæt vand til at koge i en stor gryde.
Skræl kartofler og gulerødder og skær i mundrette tern.
Skær den yderste skræl af knoldselleriet med en skarp kniv. Vask så det der er tilbage, før du skærer det i mundrette tern.
Kog det hele i gryden i 10 minutter og hæld så vandet fra.
Nu til pølserne, som først skal steges på en pande (eller i den wok, du skal bruge lige om lidt), så de får noget stegeskorpe. Steg dem i ca. 10 minutter og skær dem i mundrette stykker. Hvis du bruger 'almindelige' pølser, skal du springe dette punkt over.
Sæt pølserne til siden og varm imens olivenolie i en wok. Tilsæt hakket løg og champignon skåret i skiver. Steg til det hele begynder at blive blødt. Tilsæt så paprika, salt, peber og sukker og rør rundt.
Kom pølserne i og derefter madlavningsfløde og vand.
Tilsæt nu de kogte grøntsager og rør rundt. Smag til med mere paprika og salt og peber.