Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Sund risotto med butternut squash
Antal
4
portioner
Forb. tid:
30
minutter
min
Tilb. tid:
10
minutter
min
Samlet tid:
40
minutter
min
Ingredients
1
løg
3
fede
hvidløg
½
butternut squash
4
dl
råris
8
dl
vand
1
grønsagsboullion
100
g
parmesan
2
håndfulde
hakket frisk grønkål
Frisk timian
Salt og peber
Olivenolie til at stege i
Tilberedning
Hak løg og hvidløg fint. Svits i olivenolie i en stor gryde.
1 løg,
3 fede hvidløg,
Olivenolie til at stege i
Skær butternut squash i små tern (med skræl) og hæld ternene over i gryden. Rør rundt og steg i ca. 5 min.
½ butternut squash
Tilsæt råris, vand og boullion og lad det simre i ca. 30 min.
4 dl råris,
1 grønsagsboullion,
8 dl vand
Tilsæt revet parmesan, 2 håndfulde hakket grønkål og frisk timian efter smag.
100 g parmesan,
2 håndfulde hakket frisk grønkål,
Frisk timian
Smag til med salt og peber.
Salt og peber
Lad risottoen simre ca. 5-10 min til eller til du synes den er færdig.