Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Sukkerfri koldskål
Antal
6
portioner
Forb. tid:
5
minutter
min
Tilb. tid:
5
minutter
min
Samlet tid:
10
minutter
min
Ingredients
Koldskålen
3
æggehvider
4
dl
kernemælk
3
dl
skyr
1
tsk
perfekt sød
Saft + skræl fra 1/2 øko citron
1
tsk
vaniliepulver
Til rugbrødscroutonerne
6
skiver
kernerugbrød
2
spsk
kokosolie
1
tsk
havsalt
3
spsk
flydende honning
Tilberedning
Koldskålen
Pisk æggehviderne stive
3 æggehvider
Bland de resterende ingredienser i en stor skål og vende æggehviderne forsigtigt i
4 dl kernemælk,
3 dl skyr,
1 tsk perfekt sød,
Saft + skræl fra 1/2 øko citron,
1 tsk vaniliepulver
Smag til med citron og vanilie og voila, så har du koldskål!
Til rugbrødscroutonerne
Smelt kokosolien på en pande
2 spsk kokosolie
Skær rugbrødet i små tern og varmt det på panden til det bliver sprødt
6 skiver kernerugbrød
Tilsæt til sidst salt og honning og rør godt rundt
1 tsk havsalt,
3 spsk flydende honning