3spsk smagsneutral olie(jeg brugte solsikkekerneolie )
2pak choi
sesam til at drysse oven på
Tilberedning
Start med at blande saucen, så den er klar. Det går nemlig hurtigt, når først kålene er kommet på panden. Pres hvidløg og i en skål og tilsæt, oystersovs, limesaft, soyasovs og sesamolie og rør rundt. Stil den til siden.
Varm den smagsneutrale olie i en stor pande. Du må gerne skrue godt op for varmen.
3 spsk smagsneutral olie
Vask de to kål grundigt og dup dem tørre. Skær dem over på langs (se billedet i indlægget). Du skal ikke skære enden af, da den holder bladene sammen.
2 pak choi
Steg dem på panden i ca. 2 minutter på hver side. De skal være let gyldne. Obs: Pak choi kan variere i størrelsen, så du bliver muligvis nødt til at bruge to pander eller stege over to omgange. Hvis dette er tilfældet, så husk at dele saucen i to også.
Tilsæt så saucen til panden og og fordel den godt ud over alle bladene. Du kan eksempelvis bruge en bagepensel. Steg yderligere kålene i ca. 3-5 minutter på hver side. Det kommer lidt an på, hvor meget bid på gerne vil have i dine kål.
Put dem over på et fad og sørg for at få alt den lækre marinade med fra panden, som ikke kom med. Drys med sesam og server dem varme.