Go Back
Udskriv
Recipe Image
Spinatroulade
Forb. tid:
15
minutter
min
Tilb. tid:
15
minutter
min
30
minutter
min
Ingredients
450
g
frossen spinat
4
æg
(delt op i æggeblommer og æggehvider)
1
tsk
salt
1
tsk
peber
200
g
smøreost
150
g
skinke
1
håndfuld
ruccola
Tilberedning
Tø spinaten op i en gryde og pres derefter al væsken ud.
Lad spinaten køle lidt af og bland den med salt, peber og æggeblommer i en food processer og blend det.
I en anden skål piskes æggehviderne, så de bliver stive.
Vend derefter forsigtigt hviderne i spinatblandingen, så det bliver en rigtig luftig ‘dej’.
Fordel massen på en bageplade med smurt bagepapir. Den skal være ca. 1/2 cm høj.
Bag den i ovnen ved 200 grader (varmluft) i ca. 13 minutter og lad den køle helt af.
Smør med smøreost og fordel skinke og ruccola på bunden. Rul den derefter ligesom en normal roulade og skær ud i skiver på ca. 1-1,5 cm.