Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Sommersalat med ferskner og mozzarella
Antal
4
personer
Forb. tid:
10
minutter
min
Samlet tid:
15
minutter
min
Ingredients
3
store tomater
250
g
cherrytomater
½
fersken
½
rødløg
1
kugle
mozzarella
(125 g)
1
håndfuld
frisk basilikum
2
spsk
olivenolie
havsalt
peber
Tilberedning
Start med at vaske tomaterne og skær dem i ønskede størrelser. Det samme gøres med fersknen.
3 store tomater,
250 g cherrytomater,
½ fersken
Skær rødløg i tynde ringe og fordel over tomaterne sammen med mozzarella og frisk basilikum skåret i strimler.
½ rødløg,
1 kugle mozzarella,
1 håndfuld frisk basilikum
Slut af med et drys olivenolie og salt og peber efter smag.
2 spsk olivenolie,
havsalt,
peber