* Jeg er vild med bredbladet persille Tilsæt evt også andre krydderier. Dette er en meget enkel opskrift, men ønsker du mere power på smagen, så kan du sagtens komme flere krydderier i farsen.Jeg har ikke prøvet at lave dem med sådan noget revet rødbede, man køber på pose, men det tror jeg godt, man kan bruge. Det er dog mere tørt i det, så du skal muligvis tilsætte endnu et æg.
Tilberedning
Skræl rødbederne og riv dem groft. Pres vandet ud af rødbederne mellem hænderne, så godt du kan. Jeg gør det i håndvasken.
400 g rødbeder
Hæld rødbederne i en stor skål og bland med æg, hakket persille, havregryn og salt og peber og mix det hele godt sammen.
100 g finvalsede havregryn, 2 æg, 1 dl hakket persille*, 1 tsk friskkværnet peber, 1 tsk salt
Form 4 rødbedebøffer med hænderne (et trick er at gøre dine hænder let fugtige) og steg dem på i olivenolie indtil de er gyldne på begge sider.
2 spsk olivenolie til stegning
Steg dem i ca. 8 minutter på hver side ved mellem temperatur.