Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Raw gulerodskage
Antal
2
små kager
Ingredients
4
gulerødder
3
dl
dadler
1
tsk
kanel
1
tsk
vaniliepulver
½
dl
mandelmel
1,5
dl
havregryn
3
dl
cashewnødder
(der har stået i blød i et par timer i koldt vand)
½
stk
Saften fra appelsin
3
spsk
agavesirup
Tilberedning
Riv gulerødderne på den grove side af rivejernet.
4 gulerødder
Fjern stenene fra dadlerne og blend derefter dadler med gulerødder, kanel, vaniliepulver, mandelmel og havregryn. Jeg brugte en stavblender.
3 dl dadler,
1 tsk kanel,
1 tsk vaniliepulver,
1/2 dl mandelmel,
1,5 dl havregryn
Tryk massen ned i en en form (eller to små som jeg gjorde). Den skal presses godt ned, så bunden bliver kompakt.
Nu skal toppen laves. Blend cashewnødderne med appelsinsaft og agavesirup.
3 dl cashewnødder,
1/2 stk Saften fra appelsin,
3 spsk agavesirup
Smør derefter cashewcremen på bunden og sæt kagen/kagerne i køleskabet i et par timer.