Rabarbermuffins med hvid chokolade (uden marcipan)
Antal 12stk
Forb. tid: 15 minuttermin
Tilb. tid: 20 minuttermin
Samlet tid: 35 minuttermin
Ingredienser
8stængerrabarber(svarer til 600-700 g)
3spsksukker
100 gsukker
125gblødt smør
3æg
200ghvedemel
1tskbagepulver
2tskvaniljesukker
100ghvid chokolade
Tilberedning
Rabarberen skæres i stykker på ca 0,5 cm. Overhæld dem med 3 spsk sukker og stil dem til siden.
Bland smør og 100 g sukker. Rør derefter æg i.
Si hvedemel, bagepulver og vaniljesukker og rør i.
Hak hvid chokolade og vend til sidst chokoladen og rabarberne i dejen (det er nemmest at gøre med hænderne).
Fordel dem i muffinforme. Ca 1 stor spsk pr muffin og bag den ved 200 grader (almindelig ovn) i ca 20 min eller til de bliver gyldne på toppen. Jeg bruger nogle smarte forme i silikone, som kan anbefales.