Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Quinoafrikadeller med gulerødder og majs
Antal
20
stk
Forb. tid:
10
minutter
min
Samlet tid:
18
minutter
min
Ingredienser
2
dl
hvid quinoa
1
løg
2
fed
hvidløg
3
æg
1
stor håndfuld bredbladet persille
2
mellemstore revede gulerødder
1
dåse
majs (en af de små dåser)
(140 g)
1 ½
tsk
salt
1
tsk
peber
2
dl
hvedemel
KØB PÅ NEMLIG
Tilberedning
Kog quinoa'en efter anvisninger på pakken. Når den er færdig sies vandet fra.
2 dl hvid quinoa
Hak løg, hvidløg og persille. Riv gulerødderne og pres væsken ud mellem hænderne.
1 løg,
2 fed hvidløg,
2 mellemstore revede gulerødder
Bland løg, hvidløg, persille, gulerødder, æg, salt, peber og hvedemel.
3 æg,
1 1/2 tsk salt,
1 tsk peber,
2 dl hvedemel,
1 stor håndfuld bredbladet persille
Si vandet fra majs'ne og bland dem ned i skålen.
1 dåse majs (en af de små dåser)
Tilsæt tilsidst den kogte quinoa og rør godt rundt.
Varm noget olie på en pande og form farsen til små frikadeller. Der går ca 2 spsk pr delle.
Steg i ca. 5 min på hver side. Lad dem simre ved lavere varme, hvis de ikke er færdige.