Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Proteinboller med belugalinser
Antal
12
stk
Ingredients
2
dl
belugalinser
5
dl
lunkent vand
25
g
gær
1
tsk
havsalt
1
tsk
agavesirup
500
g
hvedemel
200
g
groft fuldkornshvedemel
2
spsk
chiafrø
Tilberedning
Kog linserne efter anvisninger på pakken
2 dl belugalinser
Opløs gæren i det lunkne vand og tilsæt salt og agavesirup
5 dl lunkent vand,
25 g gær,
1 tsk havsalt,
1 tsk agavesirup
Tilsæt mel og chiafrø
500 g hvedemel,
200 g groft fuldkornshvedemel,
2 spsk chiafrø
Når linserne er kogt færdigt og kølet lidt af, tilsættes de og der røres godt rundt
Sæt til hævning i minimum en time
Form dem til boller med en ske og bag dem ved 200 grader i ca. 20 min.