Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
–
+
servings
Pastinaksuppe med karry og æble
Antal
3
personer
Forb. tid:
15
minutter
min
Tilb. tid:
25
minutter
min
Samlet tid:
40
minutter
min
Ingredients
2
løg
2
fed
hvidløg
2
tsk
karry
1
tsk
salt
1
tsk
peber
500
g
pastinakker
1
æble
1
l
grøntsagsbouillon
2
dl
madlavningsfløde
Tilberedning
Varm noget olie i en stor gryde. Hak løg og hvidløg i chunky stykker og put dem i gryden.
Tilsæt karry, salt og peber.
Skræl imens pastinakkerne og skær dem i mindre stykker. Hæld dem i gryden og rør godt rundt.
Skræl æblet og skær det i både. Hæld dem i sammen med grøntsagsbouillon.
Lad suppen simre i ca 20 minutter eller til grøntsagerne er møre.
Blend med en stavblender til suppen får den rette konsistens.
Tilsæt så madlavningsfløde (kan undlades) og smag til med salt og peber.