Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Pasta med hampefrøpesto
Antal
4
personer
Forb. tid:
15
minutter
min
Tilb. tid:
10
minutter
min
Samlet tid:
25
minutter
min
Ingredients
250
g
pasta
(rigatoni durumpasta)
125
g
frisk spinat
250
g
asparges
Pestoen
1
fed
hvidløg
½
citron, saften
1 ½
dl
hampefrø
1
dl
olivenolie
75
g
grønkål
(hakket fint)
Salt og peber
Tilberedning
Kog pastaen efter brugsanvisninger på pakken
250 g pasta
Steg den friske spinat på en pande i lidt olivenolie og hæld derefter den overskydende væske fra
125 g frisk spinat
Skær asparges i mindre tern og steg også i lidt olivenolie til de tager en smule farve
250 g asparges
Så skal pestoen laves:
Blend, hvidløg, citronsaft, hampefrø, olivenolie og grønkål. Smag til med salt og peber
1 fed hvidløg,
1/2 citron, saften,
1 ½ dl hampefrø,
1 dl olivenolie,
75 g grønkål
Til sidst blandes det hele sammen og drysses med ekstra hampefrø