Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Pasta i rødbedesovs
Antal
3
personer
Forb. tid:
10
minutter
min
Tilb. tid:
40
minutter
min
Samlet tid:
50
minutter
min
Ingredients
500
g
rødbeder
3
fed
hvidløg
2
spsk
olivenolie
1
tsk
flagesalt
1
spsk
tørret rosmarin
250
ml
madlavningsfløde
250
g
fuldkornspasta
Læg alle varer i kurv på Nemlig
Tilberedning
Tænd ovnen på 200 grader, varmluft. Skræl rødbeder og skær dem i tern og fordel dem ud på en bageplade. Tilsæt hakkede hvidløg og drys med olivenolie, salt og rosmarin.
3 fed hvidløg,
500 g rødbeder,
2 spsk olivenolie,
1 tsk flagesalt,
1 spsk tørret rosmarin
Bag i ovnen i ca. 35 min. eller til rødbederne er blevet bløde.
Sæt pastaen til at koge.
250 g fuldkornspasta
Når rødbederne er bløde blendes de sammen med madlavningsfløden.
250 ml madlavningsfløde
Bland sovsen med pastaen og smag til med salt.