Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Pasta i blomkålssovs
Antal
3
personer
Forb. tid:
10
minutter
min
Tilb. tid:
20
minutter
min
Samlet tid:
30
minutter
min
Ingredients
250
g
fuldkorns pasta penne
2
fed
hvidløg
100
g
philadelphia
½
lime, safte
(citron kan også bruges)
1
lille blomkål
125
g
frisk spinat
5
spsk
soltørrede tomater
(ca et halvt glas)
200
g
broccoli asparges
Salt og peber
Olivenolie til at stege i
Tilberedning
Sæt pastaen til at koge
250 g fuldkorns pasta penne
Hak blomkålet i mindre stykker og kog det mørt
1 lille blomkål
Blend det derefter med hvidløg, philadelphia, lime saft og smag til med salt og peber
2 fed hvidløg,
100 g philadelphia,
1/2 lime, safte,
Salt og peber
Steg den friske spinat på en pande i lidt olivenolie til den falder sammen
125 g frisk spinat
Steg derefter broccoli asparges i ca. 5 min.
200 g broccoli asparges
Når pastaen er færdig blandes alle ingredienser og de soltørrede tomater tilsættes. Smag til med salt og peber
5 spsk soltørrede tomater