Go Back
Udskriv
Recipe Image
Påskekage med hvid chokolade og påskeæg
Forb. tid:
15
minutter
min
Tilb. tid:
20
minutter
min
Samlet tid:
35
minutter
min
Ingredients
250
g
hvid chokolade
175
g
smør
150
g
sukker
3
æg
1
spsk
vanijepulver
150
g
hvedemel
½
tsk
fint salt
1
citron, skallen
140
g
påskeæg
Tilberedning
Smelt 200 g grofthakket hvid chokolade med smør over vandbad eller i en gryde og lad det køle lidt ned.
Pisk så sukker, æg og vaniljesukker i en skål i 3-4 minutters tid.
Bland chokoladeblandingen i skålen og vend det hele rundt med en dejskraber.
Riv citronen på et rivejern og tilsæt til dejen.
Si melet i og vend det hele rundt.
Hak de sidste 50 g chokolade groft og vend rundt i dejen.
Kom bagepapir i en form på ca 20x30 cm (et trick er at krølle bagepapiret først. så er det nemmere lægge i formen) og hæld dejen i.
Halver halvdelen af påskeæggene og hæld dem i dejen og tryk dem lidt ned. Plop de andre æg oven på.
Bag kagen ved 200 grader varmluft i cirka 30-35 minutter. Hold godt øje de sidste 5 minutter, da den endelig ikke må få for meget.
Kagen smager bedst, når den er kølet helt af. Faktisk smager den aller bedst dagen efter.