Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Nemme proteinboller med skyr og revet gulerod
Antal
10
stk
Forb. tid:
20
minutter
min
Tilb. tid:
25
minutter
min
Samlet tid:
45
minutter
min
Ingredients
250
g
havregryn
200
g
skyr
2
æg
150
g
hytteost
1
tsk
salt
½
dl
hørfrø
200
g
gulerod
2
tsk
bagepulver
Læg alle varer i kurv på Nemlig
Tilberedning
Blend havregryn til mel i en foodprocessor
Hæld skyr, salt, æg og hytteost oven i og blend.
Tilsæt hørfrø og bagepulver.
Riv gulerødderne og pres væsken ud så godt du kan mellem hænderne. Tilsæt til dejen sammen med bagepulver og rør godt rundt.
Fugt dine hænder og form små boller. Der bliver ca 10-11 stk (alt efter, hvor store du gerne vil have dem) og drys med hørfrø.
Bag ved 200 grader (varmluft) i ca 20-25 minutter.