Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
stk
Misoglaseret aubergine
Antal
4
stk
Forb. tid:
10
minutter
min
Tilb. tid:
10
minutter
min
Samlet tid:
20
minutter
min
Ingredients
2
auberginer
Lidt olivenolie til at stege i
4
spsk
brun miso
3
spsk
sesamolie
2
spsk
honning
3
spsk
soya
2
spsk
sesam
2
friske forårsløg
Tilberedning
Start med at tænde ovnen og sæt den på 200 grader, varmluft.
Halver de to auberginer og snit tern på overfladen (se billede nr. 2)
2 auberginer
Varm olivenolie på en pande og steg aubergine på begge sider i 5 minutters tid.
Lidt olivenolie til at stege i
Bland brun miso, sesamolie, honning og soya i en skål og rør rundt.
4 spsk brun miso,
3 spsk sesamolie,
2 spsk honning,
3 spsk soya
Sæt auberginer i et fad smurt med lidt olivenolie og fordel misoblandingen på den side af auberginerne, hvor du har snittet tern.
Bag dem i ca 10 min.
Drys dem med sesam og friske forårsløg, når de er færdige.
2 spsk sesam,
2 friske forårsløg