1spskolivenolie + en lille smule olie til at stege i
1spskhonning
1tsktørrede chiliflager
½tskflagesalt
½tskkværnet peber
Tilberedning
Først skal marinaden laves. Hak hvidløg fint og kom alt bortsat fra halloumien i en skål bortset fra halloumi, i en skål. Lav evt marinaden i forvejen, så den kan stå og trække.
2 spsk citronsaft, 1 fed hvidløg, 1 spsk olivenolie + en lille smule olie til at stege i, 1 spsk honning, 1 tsk tørrede chiliflager, ½ tsk flagesalt, ½ tsk kværnet peber
Skær halloumi i skiver á ca. 1 cm og steg dem på en stor pande med en lille smule olivenolie. Vend dem når de begynder at blive let gyldne. De skal stege videre med marinaden, så det er vigtigt, at de ikke bliver for sprøde.
250 g pakke halloumi eller grillost
Så hælder du marinaden på panden og fordeler den godt rundt. Lad den stege med i et par minutter og tag så osten af panden, når den er sprød. Hæld den resterende marinade fra panden over, så der ikke går noget til spilde