Tilsæt vand, boullion, skyllede linser, og og lad det simre i ca. 15 minutter eller til alt væsken næsten er væk. Rør rundt undervejs. Tag den af varmen og hæld indholdet i en stor skål. Lad det køle af i 10 minutter.
7 dl vand, 1 grøntsagsbouillon, 250 g røde linser
Vask og hak den friske basilikum i tynde strimler. Hæld det i skålen og rør rundt.
1 dl frisk basilikum
Tilsæt så æg, panko og revet cheddar og mix det hele godt.
100 g panko rask, 2 æg, 100 g revet cheddar
Form i 8 bøffer med hænderne og steg på en pande med godt med olie. Det kan hjælpe at gøre hænderne let fugtige, så linsefarsen ikke klistrer fast til dem. Du skal enten have to pander igang eller gøre det af to omgange.
Steg bøfferne ved middelvarme i ca. 8-10 minutter på hver side. Vend dem løbende.