Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Klatkager - lavet på risengrødsrester
Antal
13
stk
Forb. tid:
10
minutter
min
Tilb. tid:
15
minutter
min
Samlet tid:
25
minutter
min
Ingredients
600
g
kold risengrød
3
æg
50
g
hvedemel
4
spsk
sukker
1
spsk
vaniliesukker
Rigeligt med smør til at stege i
Server med syltetøj
Tilberedning
Bland alle ingredienser i en skål og rør godt rundt.
600 g kold risengrød,
3 æg,
50 g hvedemel,
4 spsk sukker,
1 spsk vaniliesukker
Varm en god klat smør på en pande og lav små klatkager. Jeg brugte ca 2 spsk dej pr pandekage.
Rigeligt med smør til at stege i
Steg dem til de er gyldne på hver side og bagte i midten.
Spis dem med syltetøj, sukker eller hvad du nu har lyst til :)
Server med syltetøj