Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Klassisk rabarbercrumble (med masser af crumble)
Antal
5
personer
Forb. tid:
10
minutter
min
Tilb. tid:
40
minutter
min
Samlet tid:
50
minutter
min
Ingredients
500
g
rabarber
(svarer til ca 8 stilke, afhængigt af størrelsen dog)
½
citron, skallen
2
dl
sukker
135
g
koldt smør
1 ½
dl
hvedemel
1 ½
dl
havregryn
1
spsk
vaniljesukker
Tilberedning
Skær enderne af rabarberen og skær dem i små tern på ca. 1 cm.
500 g rabarber
Læg dem i et fad (jeg brugte et klassisk tærtefad) og drys med sukker og citronskal.
2 dl sukker,
1/2 citron, skallen
Nu skal der laves crumble. Skær smørret i tern og bland mel, havregryn og vaniljesukker med fingrene, så det får en smuldrende konsistens.
135 g koldt smør,
1 1/2 dl hvedemel,
1 1/2 dl havregryn,
1 spsk vaniljesukker
Fordel det ud over rabarberne og drys med crumble.
Bag ved 180 grader (varmluft) i ca 40 min.