Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Kålsalat med misodressing
Antal
2
portioner
Ingredients
Salat:
2
dl
quinoa
1
fed
hvidløg
150
g
hakket og skyllet grønkål
1
stor rødbede
1
dåse kikærter
1
avocado
Olivenolie til at stege i
Til dressingen:
1
tsk
honning
2
spsk
miso
1
spsk
sesamolie
Saften fra 1/2 citron
Salt & peber
Tilberedning
Quinoaen koges efter anvisninger på pakken.
2 dl quinoa
Hak hvidløg og svits på en pande med olivenolie. Tilsæt grønkål og steg til det begynder at falde sammen.
1 fed hvidløg,
150 g hakket og skyllet grønkål
Skræl og skær rødbeden i tynde strimler.
1 stor rødbede
Bland alle ingredienser til dressingen og rør godt rundt. Smag til med salt og peber.
1 tsk honning,
2 spsk miso,
1 spsk sesamolie,
Saften fra 1/2 citron,
Salt & peber
Når quinoaen er kogt færdig anrettes mades i skåle, så man selv kan få lov til at blande det sammen, som man har lyst til.
1 dåse kikærter,
1 avocado