Go Back
Udskriv
Recipe Image
Julesalat med grønkål og ristede hasselnødder
Forb. tid:
10
minutter
min
Tilb. tid:
5
minutter
min
Samlet tid:
15
minutter
min
Ingredients
5
stilke grønkål
1
spsk
sennep med honning
½
appelsin
1
spsk
olivenolie
1
spsk
æblecidereddike
Salt og peber
1
håndfuld
ristede hasselnødder
5
tørrede figner
Tilberedning
Skær grønkålen af stilkene og vask bladene grundigt. Dup dem tørre og hak dem.
5 stilke grønkål
Bland derefter honningsennep, olivenolie, æblecidereddike i en lille skål og smag til med salt og peber.
1 spsk sennep med honning,
1 spsk olivenolie,
1 spsk æblecidereddike,
Salt og peber
Bland dressingen over grønkålen og kram det sammen.
Rist hasselnødder på en tør pande til de begynder at blive gyldne. Tril dem derefter rundt på et skærebræt til skallen begynder at falde af.
1 håndfuld ristede hasselnødder
Skær fignerne i små stykker og fileter appelsinen.
5 tørrede figner,
1/2 appelsin
Bland nu alle ingredienser og voila, så har du den lækreste julesalat.