Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Hokkaidosuppe med gulerødder
Antal
3
personer
Forb. tid:
20
minutter
min
Tilb. tid:
35
minutter
min
Samlet tid:
55
minutter
min
Ingredients
½
hokkaido
4
gulerødder
3
fed
hvidløg
1
løg
2
cm
frisk ingefær
3
cm
frisk chili
2
dl
vand
1
dåse
kokosmælk
1
tsk
grønsagsbouillon
1
lime, saften
olivenolie til at stege i
Salt & peber
Topping forslag:
creme fraiche
ristede kokosflager
tørrede chiliflager
Tilberedning
Skær hokkaidoet i tern. De skal senere blendes, så de behøver ikke være så pæne.
1/2 hokkaido
Skræl gulerødderne og skør dem i mindre stykker.
4 gulerødder
Hak løg og hvidløg i chunks.
1 løg,
3 fed hvidløg
Steg løg og hvidløg i en stor gryde i olivenolie. Tilsæt hokkaido og gulerødder.
olivenolie til at stege i
Tilsæt da hakket chili og finthakket ingefær. Steg det hele i ca. 5 min.
3 cm frisk chili,
2 cm frisk ingefær
Tilsæt derefter vand, kokosmælk, bouillon og saften fra 1 lime.
2 dl vand,
1 dåse kokosmælk,
1 tsk grønsagsbouillon,
1 lime, saften
Lad suppen simre i ca. 30 min.
Blend med en stavblender og smag til med salt og peber.
Salt & peber