Go Back
Udskriv
Recipe Image
Grovtærte med søde kartofler og spinat
Forb. tid:
20
minutter
min
Tilb. tid:
30
minutter
min
Samlet tid:
50
minutter
min
Ingredients
Til fyldet
½
stor sød kartoffel
2
fed
hvidløg
250
g
frisk spinat
8
æg
(mine var meget små, så måske du skal bruge mindre)
2
spsk
skyr
Salt og peber
(evt andre krydderier)
4
spsk
sesam
Tilberedning
Først skal bunden laves. Fælg link i teksten for fremgangsmåde.
Nu til fyldet. Skræl den søde kartoffel og skær den i mindre stykker. Kog til den er mør.
1/2 stor sød kartoffel
Varm den friske spinat i noget olivenolie og hakket hvidløg på en pande til det begynder 'at falde sammen'.
2 fed hvidløg,
250 g frisk spinat
Når kartoflen er færdig skæres den i mindre tern og fordeles på den forbagte tærtebund. Derefter hældes spinaten over.
Pisk otte æg med skyr og salt og peber og evt andre krydderier.
8 æg,
2 spsk skyr,
Salt og peber
Fordel og drys med sesamfrø.
4 spsk sesam
Bag ved 200 grader i ca. 20 min.