Go Back
Udskriv
Recipe Image
Grovtærte med broccoli og hytteost
Forb. tid:
15
minutter
min
Tilb. tid:
35
minutter
min
Samlet tid:
50
minutter
min
Ingredients
50
g
smør
2
dl
grahamsmel
2
dl
hvedemel
1
dl
vand
1
løg
1
hvidløg
½
broccoli
1
tsk
karry
6
æg
2
tsk
salt + peber
2
spsk
hytteost
2
håndfulde
pinjekerner
KØB PÅ NEMLIG
Tilberedning
Først skal bunden laves. Bland smør, grahamsmel, hvedemel og 1 tsk salt og smuldrer det med hænderne.
50 g smør,
2 dl grahamsmel,
2 dl hvedemel
Når det hele er blevet blandet godt sammen tilsættes 1 dl vand
1 dl vand
Fordel dejen i en smurt tærteform og prik huller i dejen med en gaffel
Bag den ved 200 grader (varmluft) i ca 15 min.
Nu til fyldet. Hak løg, hvidløg og broccoli. Steg det på en pande i lidt olivenolie i ca. 10 min. Tilsæt også karry
1 løg,
1 hvidløg,
½ broccoli,
1 tsk karry
Imens det hygger på panden blandes 6 æg og piskes med salt, peber og 2 spsk hytteost
6 æg,
2 spsk hytteost
Nu skal tærten samles. Hæld først grønsagerne over i tærtebunden og derefter æggemassen
Drys med to håndfulde pinjekerner. Nogle af dem vil ryge ned i æggemassen, men det smager bare godt
2 håndfulde pinjekerner
Bag tærte ved 200 grader (varmluft) i ca 20 min.