Kog de grønne linser efter anvisningerne på pakken. Tilsæt grøntsagsbouillon til vandet. Kom linserne i en finmasket si, når de er færdige.
150 g grønne linser, ½ terning grøntsagsbouillon
Mens linserne koger, kan du begynde på kartoflerne. Skyl og rengør dem først, og halver derefter kartoflerne. Placer dem i en gryde og dæk dem med koldt vand, og tilsæt salt. Bring kartoflerne i kog og lad dem simre i cirka 7-8 minutter. Kogetiden kan variere en smule, men de skal ikke blive helt møre. Sluk for varmen og lad dem trække i vandet i et par minutter, og hæld derefter vandet fra.
1 kg nye kartofler / baby kartofler, 1 tsk salt
I mellemtiden kan du forberede de andre elementer til salaten. Knæk enderne af aspargesene og skær dem i små stykker Placer dem i en stor skål. Kom også ærter og rucola i skålen.
250 g grønne asparges, 50 g ærter, 50 g rucola
Dressingen
Nu til dressingen. Hak persille og purløg fint, og bland derefter alle ingredienserne i en lille skål. Krydr med salt og peber efter smag.