Vask græskaret og fjern kernerne i midten. Skallen skal du lade sidde på, da den bliver helt smørblød efter at blive bagt i ovnen. Skær det i mellemstore stykker. Det skal blendes senere. Put dem på en bageplade med bagepapir. Jeg har et billede i indlægget, hvor du kan se en ca. størrelse.
1 lille hokkaido
Skræl gulerødderne og skær dem i mindre stykker. Klargør løg og hvidløg og skær dem i mindre stykker. Put det hele hen på bagepladen.
2 mellemstore gulerødder, 2 løg, 3 fed hvidløg
Drys med brun farin, salt og olie og vend det hele godt rundt.
½ dl brun farin, 1 tsk salt, ½ dl smagsneutral olie
Bag det i ovnen i ca. 30 minutter. Eller til grøntsagerne begynder at tage farve og blive gyldne. De skal blendes, så de skal være bløde.
Når de er færdige kommes de i en gryde. Tilsæt vand og blend til du får en lind pure.
3 dl vand
Tilsæt de øvrige ingredienser og lad suppen simre i 30 minutter. Smag til med salt og peber.
1 grøntsagsbouillon, 1 tsk tørret ingefær, 1 tsk tørret chili, 2 spsk limesaft, 1 dåse kokosmælk, Salt og peber
Mens suppen simrer kan du gøre dine toppings klar. Skær halloumien i skiver af ca. 1/2 cm. Put en lille bitte smule olivenolie på en pande og steg dem på panden. Først bliver konsistensen meget blød, men lige pludselig bliver de gyldne og sprøde. Det kan godt gå ret hurtigt, når først de begynder at tage farve.
Olivenolie til at stege i, 250 g halloumi
Tag dem af panden og skær dem i mindre stykker, som man kan drysse på suppen. Vask og hak persillen, så du også kan drysse med den. Server evt. også med noget lækkert brød til.