Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Gnocchi med svampe og spinat i en cremet sovs
Antal
3
personer
Ingredients
500
g
gnocchi
3
spsk
olivenolie
3
fed
hvidløg
200
g
brune champignon
½
squash
100
g
spinat
(frisk)
250
ml
madlavningsfløde
½
citron
(saften)
salt og peber
6
spsk
parmesan
(revet, evt manchego eller vesterhavsost)
Læg alle varer i kurv på Nemlig
Tilberedning
Kog gnocchi efter anvisninger på pakken.
Hak imens hvidløg, rens svampene og skær dem i tynde skiver og skær squashen i tern.
Varm noget olivenolie i en wok og steg hvidløg, svampe og squash i ca 10 minutter. Krydr med salt og peber.
Vask spinaten grundigt og skær den i mindre strimler. Tilsæt til wokken og steg i ca 5 minutter.
Tilsæt så madlavningsfløde og citronsaft.
Steg de kogte gnocchi i olivenolie på en pande til de bliver gyldne og får en stegeskorpe.
Bland det hele sammen og smag til med salt og peber.
Server evt med revet ost.